flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Покровський районний суд Дніпропетровської області

Увага. Робота Марківського районного суду Луганської області припинена

24 лютого 2022, 08:04

       МАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

       НАКАЗ

«24»  лютого  2022  р.                        смт.Марківка

                                                                                 № __15/04-02___

 

Про припинення роботи  суду

 

 

У зв'язку з неможливістю здійснювати правосуддя  Марківським районним судом Луганської області, в зв’язку з бойовими діями на території  Луганської області  та оголошенням загальної евакуації жителів Луганської області о 05.50 годині 24 лютого 2022 року.

НАКАЗУЮ:

1. Припинити роботу  Марківського районного  суду Луганської області  з «24» лютого  2022 року до вирішення питання щодо її відновлення у встановленому законодавством порядку.

2. На період припинення роботи Марківського районного суду  Луганської області проводити нарахування суддівської винагороди та заробітної плати працівникам апарату суду виходячи з розрахунку середнього заробітку.

3. Керівнику апарату суду  вжити організаційних заходів щодо збереження печаток (штампів) суду, установчих документів суду, особових справ і трудових книжок працівників суду, а також бланків суворої звітності, утворених у процесі діяльності суду.

4. Керівнику апарату суду забезпечити направлення цього наказу до Державної судової адміністрації України, а також інформування працівників Марківського районного суду Луганської області  про припинення роботи  суду.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова    суду                                                                               Анжеліка ДІДОРЕНКО